Novinky

Hledáte víno pro speciální příležitost? Zvolte Old Porter

Zákazníci restaurací, barů i jiných gastro provozů mají často důvod k oslavě či přípitku. Proto bychom jim měli v rámci našeho podnikání nabízet alkoholické nápoje, které jsou výjimečné a ideální ve chvílích, které jsou něčím speciální. K takovým patří bezesporu víno Old Porter. V zásobě by jej měly mít nejen restaurace či bary, ale také obchody, aby si je mohli všichni zájemci koupit. Je ale důležité najít si víno Old Porter, které je kvalitní a ceněné, ať už v jeho růžové, bílé či červené podobě.

Kvalitní španělské víno Old Porter

K tomu nejlepšímu, co můžeme mezi víny Old Porter najít, patří bezesporu vína tohoto typu produkovaná ve Španělsku. Kompletní informace o nich i jejich producentech najdete na webových stránkách http://www.oldporter.cz/. My si teď shrneme základní informace, které vás budou jistě zajímat.

K nejlepším patří vinaři ze španělské oblasti Montilla – Moriles. Jsou proslulí svými sladkými víny, která vyrábí především z odrůdy Pedro Ximénez. K nejvyhlášenějším sklepům v této oblasti patří Bodegas Pérez Barawuero, a právě od něj nám sladká vína Old Porter dováží společnost BMC Brno. Tato vína si můžete zakoupit ve specializovaných prodejnách nebo v hypermarketu.

Červené víno Old Porter Rich Sweet Wine

Toto sladké víno zrálo 4 roky v sudech z amerického dubu, barvou připomíná mahagon a má krásné zářivé odlesky. Voní po zralých ostružinách a nakládaných ořeších. Chuť je plná medová, jahodovo-čokoládová s jemnou tříslovinou. Je výtečné k dezertům, paštikám a plísňovým sýrům, hodí se jako aperitiv i digestiv.

Bílé víno Old Porter White Sweet Wine

Toto sladké víno zrálo 6 měsíců v sudech z amerického dubu a má nažloutlou zářivou barvu. Voní po lípě, medu a vanilce. Chutí připomíná kandovaný ananas s nádechem javorového sirupu. Hodí se jako aperitiv a digestiv a je skvělé k smetanovým zákuskům.

Růžové víno Old Porter Pink

Toto lahodné sladké víno má růžovou zářivou barvu s jasnými odlesky a vůní malin a brusinek. Komplexní aroma sušeného ovoce se snoubí s jemnou kyselinkou a delikátní sladkostí. Hodí se jako aperitiv i digestiv. Lze ho pít i s kostkami ledu pro příjemné osvěžení. Hodí se zejména ke sladkým pokrmům.

Kompletní informace najdete na oldporter.cz.