Novinky

Chraňte svůj majetek s kvalitní fotopastí. Poradíme vám, jaký model si pořídit

Jednou z možností, jak chránit svůj majetek, je pořízení kvalitní fotopasti. Oproti propracovaným kamerovým systémům se rozhodně jedná o cenově výhodnější řešení. Ale jaký model si z rozsáhlé nabídky vybrat?

Vsaďte na českou značku 

Jednou z možností jsou kvalitní fotopasti značky FOXcam. Jedná se o českou značku, která na trhu působí již třetím rokem. Její výrobky jsou přitom ztělesněním kvality, spolehlivosti a rozumné ceny.

Díky fotopasti můžete získat skvělý přehled nad svým domem, chatou nebo chalupou, aniž byste z peněženky vydali obrovskou sumu. Modely značky FOXcam se totiž cenově pohybují od 1 900 do 6 500 Kč.

3 tipy na FOXcam fotopasti

Nejste si jistí, po jakém konkrétním modelu z nabídky značky FOXcam sáhnout? Níže vám přinášíme tři konkrétní tipy. 

Jestliže patříte mezi nenáročné uživatele, symbolizuje pro vás skvělou volbu základní fotopast FOXcam FORESTER. Jednotlivé záznamy ukládá na SD kartu, díky čemuž si je můžete snadno později prohlížet. Fotopast dále vyniká silným nočním přísvitem a detekčním rozsahem PIR čidla. 

O něco propracovanějším modelem je FOXcam Wi-Fi. Tato fotopast disponuje velmi moderními funkcemi a nabízí vysokou kvalitu denního a nočního záznamu. K pohodlnému nastavení a prohlížení pořízených snímků vám poslouží váš mobilní telefon s českou aplikací.

Posledním zajímavým modelem pro ty nejnáročnější z vás je FOXcam SG880-4G. Nabízí velmi rychlou konektivitu po 4G síti. Pořízené snímky dokáže odesílat na mobil, e-mail nebo do cloudové aplikace. Navíc lze tuto fotopast na dálku i pohodlně deaktivovat. 

Více informací ze světa fotopastí najdete na www.eshop-fotopasti.cz.